TERMES I CONDICIONS

Martinez Riera SCP (en endavant www.tutuweb.net) presenta la següent oferta comercial dels articles inclosos a la pàgina web www.tutuweb.net.

Les compra-vendes d'aquests articles es regeixen per les següent condicions generals de contractació, que el comprador accepta en adquirir algun article de www.tutuweb.net seguint el procediment de compra d'aquesta. Aquestes condicions generals de compra estan en vigor per a tots els articles que s'ofereixen a la botiga, poguent-se modificar sense previ avís, no afectant els canvis a les compres ja realitzades.Com comprar

La compra dels articles oferits a la web es realitza mitjançant la selecció dels articles escollits, els quals s'inclouen al cistell de compra; una vegada finalitzada la selecció es continua la compra i es procedeix a la cumplimentació de la forma de pagament i les dades d'envíament dels articles.

Una vegada realitzada la compra aquesta serà confirmada per www.tutuweb.net a través de l'enviament d'un correu electrònic a la direcció indicada pel comprador, confirmant els articles comprats, costos, impostos, despeses d'enviament, forma de pagament, lloc i termini d'entrega.Entrega de l'article i disponibilitat

Els productes comprats s'entregaran com a norma general en un termini d'entre 7 i 15 dies laborables aproximadament, excepte en el cas que l'article estigui en stock en la mida sol.licitada, que s'entregaran en un termini de 2 a 3 dies laborables.

S'ofereix la possibilitat de recollir els articles en un dels nostres punts de venda:
- Tutu - C/ València, 104 - Barcelona
- Tallaret - C/ Calvari, 2 - 2on pis - Vilallonga del Camp
- Òxid Joies - C/ Major, 28 - ReusPreu, despeses d'enviament i impostos

Els preus dels articles de la web estan indicats en euros (€), i inclouen l'IVA vigent en el moment de la compra.

Les despeses d'enviament són de 7 euros per compres fins a 100 euros, i gratuïtes quan la compra supera aquesta quantitat. En el cas de recollida en qualsevol dels nostres punts de venda no s'aplica cap quantitat per despeses d'enviament.Forma de pagament

El pagament dels articles comprats es pot realitzar mitjançant:

- Transferència bancària, o ingrés a compte.

El número de compte per a què pugui fer l'ingrés o transferència és:

Nª compte: ES58 0081 7012 4800 0136 3141

Li enviarem la comanda una vegada comprovat l'ingrés. Si ens envia un correu electrònic a info@tutuweb.net amb el comprovant de pagament li enviarem la comanda amb més rapidesa.

- Pay PalDevolucions

Per qualsevol compra realitzada, el comprador disposa de 14 dies hàbils des de la recepció de la comanda i tornar-lo sense cost, però el comprador haurà de fer-se càrrec dels costos directes que comporti aquesta devolució. La devolució de la comanda s'efectuarà mitjançant l'enviament d'aquest a la direcció social de www.tutuweb.net, en perfecte estat, i comunicant prèviament a l'enviament del mateix la voluntat de desistir de la compra per qualsevol medi admès en dret.

Encara que la compra-venda s'hagi confirmat, i mentre la comanda no s'hagi enviat al seu destinatari, el comprador manté el seu dret de desistir de la compra efectuada i que es produeixi la devolució de l'import prèviament carregat. En el cas que l'enviament ja s'hagués produït, el client haurà d'esperar a la recepció de la comanda per sol.licitar la devolució.

Una vegada que la comanda estigui una altra vegada als magatzems de www.tutuweb.net es comprovaràn els articles tornats, i si tot està correcte, se li reemborsarà al comprador l'import de la seva al mateix medi de pagament excloent les despeses d'enviament.

Si té qualsevol dubte, pot trucar al telèfon 629 811 228, o enviar un correu electrònic a info@tutuweb.net